Σχεδιάζεται (εκ νέου) η απομάκρυνση των τμημάτων ΑΕΙ της Σπάρτης;

Οργισμένο μήνυμα και προειδοποίηση από Τζανετέα: «Ας μην το τολμήσουν…»

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σχεδιάζεται (εκ νέου) η απομάκρυνση των τμημάτων ΑΕΙ της Σπάρτης;

Επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της μεταφοράς των πανεπιστημιακών τμημάτων (Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και Νοσηλευτική) της Σπάρτης σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου και ειδικότερα στην Τρίπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το σοβαρό θέμα αναμένεται να συζητηθεί σε ειδική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (15/11), με όλα τα ενδεχόμενα να φαντάζουν ανοιχτά για το μέλλον των τμημάτων ΑΕΙ της πόλης.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογη φημολογία αναπτύσσεται για τα πανεπιστημιακά (και το τεχνολογικό) τμήματα της Σπάρτης. Στο παρελθόν σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς είχαν διατρανώσει την αντίθεσή τους σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο, που θα οδηγούσε τη Σπάρτη στην προ του 2004 εποχή, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία του το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Τζανετέα: «Κάποιοι απεργάζονται
την αποστέωση των σχολών του ΠΑΠΕΛ»
Για το ίδιο θέμα, οργισμένη αντίδραση στο Facebook, έκανε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα: «Ελπίζω να είναι φήμες, οι πληροφορίες ότι κάποιοι απεργάζονται και μεθοδεύουν την αποστέωση των σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη, ορεγόμενοι τη μεταφορά τους στην Τρίπολη. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Ας μη το τολμήσουν...Αρκετά έχουν υποτιμήσει το λακωνικό λαό, ο οποίος δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών