«Ασπίδα» από Λάκωνες αυτοδιοικητικούς για την παραμονή των σχολών της Σπάρτης!

Mayfair_Club
Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 18:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ασπίδα» από Λάκωνες αυτοδιοικητικούς για την παραμονή των σχολών της Σπάρτης!

Ένα μεγάλο «όχι» λένε κορυφαίοι Λάκωνες αυτοδιοικητικοί, με αφορμή την περιρρέουσα φημολογία για απομάκρυνση των τμημάτων ΑΕΙ της Σπάρτης και τη μεταφορά τους σε άλλη πόλη και ειδικότερα στην Τρίπολη.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο «Λακωνικό Τύπο», στο περιθώριο της εκδήλωσης προς τιμήν του Ευσταθίου και της Σταματικής Βαλιώτης (σσ σελ. 1 & 9), η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα τόνισε ότι «ελπίζω να αποτελεί μόνο φημολογία ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα τη θέση μας υπέρ της παραμονής των πανεπιστημιακών τμημάτων και του τμήματος ΤΕΙ στη Σπάρτη».

Λίγο νωρίτερα από το βήμα της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης είχε στείλει σαφές μήνυμα: «Να μην τολμήσει κανείς να πειράξει τις σχολές μας…», ενώ ο αντιδήμαρχος Ευρώτα, Ηλίας Παναγιωτακάκος, υπογράμμισε: «Η τοπική κοινωνία καλείται να φυλάξει “Θερμοπύλες” για τα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης…»

Πασίδηλο το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση…


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος