Έλεγχοι από κλιμάκιο του ΙΚΑ σε επιχειρήσεις στη Λακωνία

Mayfair_Club
Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 18:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έλεγχοι από κλιμάκιο του ΙΚΑ σε επιχειρήσεις στη Λακωνία

Σε «σαφάρι» ελέγχων σε καταστήματα της Λακωνίας προχώρησε το περασμένο Σάββατο (25/11) κλιμάκιο του ΙΚΑ από την Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου».

Οι ελεγκτές του ΙΚΑ, που συνοδεύονταν από αστυνομικό, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικές «επισκέψεις», κυρίως σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Σπάρτη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δ. Σπάρτης. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το κλιμάκιο του ΙΚΑ διενήργησε ελέγχους και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας. Οι ελεγκτές επιδόθηκαν κυρίως σε εξακρίβωση του αριθμού των απασχολούμενων στα καταστήματα, σε συνάρτηση με το δηλωμένο προσωπικό στα σχετικά βιβλία των επιχειρήσεων.

Το τελευταίο διάστημα είναι συχνές και εντατικές οι επιδρομές του ΙΚΑ στη Λακωνία, αλλά και στο σύνολο των περιοχών της χώρας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος