Τα είπε με τον Βασίλη Λεβέντη αντιπροσωπεία των Γεωργιτσιάνων

Mayfair_Club
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα είπε με τον Βασίλη Λεβέντη αντιπροσωπεία των Γεωργιτσιάνων

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΔΣ Χρήστο Ηλ. Τσίχλη και τον επίτιμο πρόεδρο Γεώργιο Ν. Πανταζέλο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Στη συνάντηση τέθηκαν τοπικά ζητήματα και ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι θα βοηθήσει το Σύνδεσμο, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου(ερωτήσεις, επερωτήσεις κ.α.), όπου κριθεί αναγκαίο, για την επίλυση τοπικών προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο διάστημα, ο Σύνδεσμος των εν Αττική Γεωργιτσιάνων είχε ανάλογη συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος