Γρηγοράκος σε φιλικό γεύμα: «Η σχέση που έχω μαζί σας, μου δίνει πολλή δύναμη»

Mayfair_Club
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 09:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γρηγοράκος σε φιλικό γεύμα: «Η σχέση που έχω μαζί σας, μου δίνει πολλή δύναμη»

Με εξοπλίζει με αντοχή και πίστη» είπε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους και συναδέλφους από το χώρο της υγείας, που τον τίμησαν με την παρουσία τους στο γεύμα που παρέθεσε στο εστιατόριο «Το Αυγό του Κόκκορα», στο Μεταξουργείο.

Όλα τα κομματικά στελέχη και φίλοι του από το χώρο της υγείας ήταν εκεί. Όλες οι «γενιές» του ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής στο λόγο του.

Μεταφέροντας το χαιρετισμό της προέδρου Φώφης Γεννηματά, την προέτρεψε να είναι πάντα στις επάλξεις, τονίζοντας ότι «εμείς θα είμαστε όλοι εκεί να τη στηρίζουμε, γιατί ο χώρος το έχει ανάγκη για να υπάρξει».

Σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα ασκώντας κριτική στον τρόπο άσκησης της εξουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εστιάζοντας στη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι η Δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα απειλείται και ο αγώνας για την επιβεβαίωσή της οφείλει να είναι καθημερινός, ενώ κατέληξε ότι η μοναδική διαφαινόμενη λύση για να μπορέσει να βγει η χώρα από τα αδιέξοδά της είναι οι εκλογές.

Με πνεύμα αυτοκριτικής παραδέχθηκε ότι όταν ένα κόμμα βρίσκεται στην εξουσία για πολλά χρόνια, όπως συνέβη με το ΠΑΣΟΚ, είναι λογικό να κάνει λάθη.

Προέτρεψε σε ομοψυχία, στήριξη των νέων ανθρώπων, της καινοτομίας και των μεταρρυθμίσεων, την αναμόρφωση του κράτους πρόνοιας, του κοινωνικού κράτους, της παιδείας, της υγείας και του επικαιροποιημένου προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής για την έξοδο από την κρίση που περνάει η χώρα.

Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του και μίλησε για τα μεγάλα θέματα της υγείας που αντιμετωπίζει η χώρα ο υπεύθυνος υγείας ΚΟ ΔΗ.ΣΥ. ιατρός, βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος