Δικαιώθηκαν οι συμβασιούχοι καθαριότητας του Δ. Σπάρτης

Παραμένουν στην εργασία τους

Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018 19:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δικαιώθηκαν οι συμβασιούχοι καθαριότητας του Δ. Σπάρτης

Οι συμβασιούχοι - παρατασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Σπάρτης παραμένουν στη εργασία τους με ασφαλιστικά μέτρα, μέχρι και τις 11 Μαΐου 2018, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων. Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σπάρτης,  κατά την οποία δικαιώθηκαν 13 συμβασιούχοι, ελήφθη τη Μ. Δευτέρα 2/4/2018.

Σε ευχαριστήρια επιστολή τους, οι εργαζόμενοι απευθύνουν -μεταξύ άλλων- ευχαριστίες στον δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγγελο Βαλιώτη «για την στήριξή του και την καταλυτική παρουσία του στο Δικαστήριο». Επίσης, οι ίδιοι ευχαριστούν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, το οποίο από 12/3/2018 ομόφωνα αποφάσισε για την παραμονή των εργαζομένων στην εργασία τους, «αφού βεβαιώθηκε ότι καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες για την Καθαριότητα του δήμου Σπάρτης» εξηγούν οι δικαιωμένοι εργαζόμενοι και υπογραμμίζουν ότι «ο αγώνας μας συνεχίζεται».


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti