Η χώρα καίγεται και οι υπάλληλοι… «ξεσκονίζουν» τα γραφεία;

Mayfair_Club

Στον "αέρα" ακόμα η κοινωφελής εργασία στην πυροπροστασία

Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 19:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η χώρα καίγεται και οι υπάλληλοι… «ξεσκονίζουν» τα γραφεία;

Μπορεί η χώρα να βίωσε ανείπωτη τραγωδία με τις πυρκαγιές που προκάλεσαν δεκάδες θανάτους και την καταστροφή περιουσιών στην Αττική, μπορεί η απειλή της πύρινης λαίλαπας να παραμένει αυξημένη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όμως φαίνεται ότι το «αυτί» των αρμοδίων φορέων δεν «ιδρώνει» και τόσο αναφορικά με τον τομέα της πρόληψης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι προσλήψεις 5.066 ατόµων για την αντιπυρική προστασία των δασικών εκτάσεων της χώρας, που δροµολογήθηκαν λίγο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, βρίσκονται ακόμα στον «αέρα», καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες, οι οποίες αναµένονται στις αρχές Αυγούστου.  Αποτέλεσµα είναι τα δάση να βρίσκονται στο έλεος των ενδεχόµενων πυρκαγιών ή των επιτήδειων εµπρηστών.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ούτε στη Λακωνία έχει ξεκινήσει η απασχόληση των προσληφθέντων υπαλλήλων στην αντιπυρική προστασία. Έτσι αντί να βρίσκονται στα σημεία υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς, οι προσληφθέντες... περιφέρονται σε γραφεία, τη στιγμή που η καλοκαιρινή περίοδος έχει παρέλθει κατά τα 2/3! Παράλληλα, οι ίδιοι φαίνεται ότι δεν έχουν ακριβή ενημέρωση για τον χρόνο έναρξης της απασχόλησής τους.

Ο «Λακωνικός Τύπος» θα επανέλθει με λεπτομερέστερο ρεπορτάζ για το σοβαρό αυτό θέμα…

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος