30η «Σπαρτακιάδα» με αίγλη: Ο πρέσβης των ΗΠΑ συμμετέχει στον αγώνα!

Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 17:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
30η «Σπαρτακιάδα» με αίγλη: Ο πρέσβης των ΗΠΑ συμμετέχει στον αγώνα!

Στην 30η ποδηλατική «Σπαρτακιάδα» πρόκειται να συμμετάσχει -ως αθλητής- και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Τζέφρει Πάϊατ!

Ο πρέσβης είναι λάτρης της χρήσης του ποδηλάτου και του αθλητισμού και συχνά-πυκνά χρησιμοποιεί το ποδήλατο για την ψυχαγωγία και την άθλησή του.

Στον αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 6/10 στη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη θα λάβουν μέρος 387 ποδηλάτες. Οι ποδηλάτες θα εκκινήσουν στις 7:30΄ το πρωί από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και θα τερματίσουν λίγες ώρες αργότερα στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.

Η συμμετοχή του πρέσβη, αναμφίβολα, δίνει άλλο κύρος και άλλη δημοσιότητα στην εκδήλωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πάϊατ θα βρεθεί στη Λακωνία, καθώς στο παρελθόν έχει επισκεφθεί τη Σπάρτη και τη Μονεμβασιά, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αγάπη για τη Λακωνία.

Με πληροφορίες από ert.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα