Καταγγελία για φόλες στο Καραβοστάσι Πλύτρας

alte_peloponnese
Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 09:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταγγελία για φόλες στο Καραβοστάσι Πλύτρας

Παγίδες με φόλες στήνουν άγνωστοι στην περιοχή του Καραβοστασίου Πλύτρας, οδηγώντας στον θάνατο τετράποδα της περιοχής, σύμφωνα με καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Facebook η Α.Φ. έγραψε τα εξής: «Αυτό το ταψί είχε μέσα φόλα. Τώρα δεν υπάρχει φυσικά γιατί το έφαγε το σκυλί της ξάδελφης μου... Το χάσαμε άδικα... Το βάζουν μέσα στα χωράφια μας για τις αλεπούδες..

Που είναι ο Δήμος; Που είναι η φιλοζωική; ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ. Εμείς είμαστε τα ζώα... SOS. Οποίος έχει σκύλο στο σπίτι του να προσέχει.. Ρίχνουν ακόμη κι εκεί φόλες...»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος