Κινήσεις υψηλού ρίσκου από τον Βαλιώτη

Σάββατο, 02 Μάρτιος 2019 09:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κινήσεις υψηλού ρίσκου από τον Βαλιώτη

Εκλογικό παιχνίδι υψηλού ρίσκου αναπτύσσει ο δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης, ανακοινώνοντας τρείς μήνες πριν από τις εκλογές, τη σύμπραξή του με το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής δημοτικής παράταξης (ΑΝΑΣΑ) προσκείμενης στο κυβερνών κόμμα, Π. Κουμουνδούρο, προσβλέποντας οφέλη από το ποσοστό (4,33%) του κ. Κουμουνδούρου στις προηγούμενες εκλογές (2014).

Είναι, όμως, προφανές, ότι όσο και να εξωραΐζει με τον «μανδύα» της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μια τέτοια σύμπραξη, έτσι επισφραγίζει με αριστερό πρόσημο την κάθοδό του στις εκλογές. Το ίδιο γνωστό είναι ότι τέτοιοι εκλογικοί τακτικισμοί, δεν έχουν μόνο οφέλη, αλλά και απώλειες. Ήδη, κάποιοι μετρούν τις ηχηρές απουσίες στελεχών της παράταξης Βαλιώτη από τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Και κάποιοι άλλοι «χτίζουν» τους λόγους της επερχόμενης αποχώρησής τους.

Ίδωμεν…

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα