Ο «ΦιλόΔημος» ήταν γενναιόδωρος για τον διεκδικητικό Δ. Σπάρτης…

Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 10:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο «ΦιλόΔημος» ήταν γενναιόδωρος για τον διεκδικητικό Δ. Σπάρτης…

Ο Δήμος Σπάρτης φαίνεται ότι είναι ο μεγάλος κερδισμένος από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» 1 & 2, καθώς διεκδίκησε επιχορηγήσεις μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις που κατέθεσε, αποσπώντας το συνολικό ποσό των 6.480.370 ευρώ. Με στοχευμένες διεκδικήσεις και επισταμένες ενέργειες, ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου, κατάφερε να προσελκύσει γενναία χρηματοδότηση  για αναγκαία έργα που αφορούν τομείς όπως η ύδρευση, η αγροτική οδοποιία, η αντιπλημμυρική προστασία, η συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, η αναβάθμιση παιδικών χαρών και η προμήθεια μηχανημάτων έργου.

Τα τελευταία χρόνια οι δήμοι είδαν μεγάλες περικοπές στις κρατικές χρηματοδοτήσεις, όμως τα χρηματοδοτικό εργαλεία που διάθεταν προγράμματα όπως το «Φιλόδημος» ήρθαν να «τονώσουν» τα ταμεία των ΟΤΑ α’ βαθμού.

Διαβάστε προσεχώς αναλυτικό ρεπορτάζ το «Λακωνικού Τύπου» για τις χρηματοδοτήσεις του προγράμματος «ΦιλόΔημος» στη Λακωνία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti