Πορεία στην κορυφή του Ταϋγέτου υπό το φως της πανσελήνου

από τον ΕΟΣ Μολάων-Μονεμβασίας-Νεάπολης

Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2016 15:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πορεία στην κορυφή του Ταϋγέτου υπό το φως της πανσελήνου

Με συντροφιά την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, ανεβαίνει στα 2.407 μέτρα της κορυφής του Ταϋγέτου ο ΕΟΣ Μολάων-Μονεμβασίας-Νεάπολης, το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου.

Η αναχώρηση θα γίνει από τους Μολάους σε δύο ομάδες και συγκεκριμένα:

- Η πρώτη θα αναχωρήσει το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα από το νέο Super Market Αφοί Παναγιωτόπουλοι και θα διανυκτερεύσει στο πανέμορφο καταφύγιο του Ταυγέτου στα 1.600μ. Το κόστος διανυκτέρευσης με φαγητό είναι 12 ευρώ. Ανάλογα με το ενδιαφέρον, ενδέχεται να υπάρξει μια πορεία 1,5 ώρας από τις πηγές του Μαγγανιάρη έως το καταφύγιο.

- Η δεύτερη θα αναχωρήσει στη 1 τα ξημερώματα επίσης από το νέο Super Market Αφοί Παναγιωτόπουλοι με προορισμό το καταφύγιο.

Η πορεία προς τον Προφήτη Ηλία, διάρκειας 5 ωρών και βαθμού δυσκολίας Β+, θα ξεκινήσει από το καταφύγιο, αφού συγκεντρωθούν οι δύο ομάδες.

Στην επιστροφή και ανάλογα με την κατάσταση της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη το κενοτάφιο του Δημήτρη Λιαντίνη.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φακό, γάντια και ρουχισμό που να περιλαμβάνει παντελόνι, σορτς, φούτερ, κοντομάνικες φανέλες λόγω της θερμοκρασιακής εναλλαγής και ειδικότερα του ψύχους που θα επικρατεί στην κορυφή. Παρακαλούνται επίσης όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν με Ι.Χ. αγροτικής χρήσης ή τζιπ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Κυριακή 14 Αυγούστου στα τηλ.: 6972827614 - Γιάννης Μουτσατσός, 693842877 - Μύρωνας Λιάρος (για την πρώτη ομάδα) και 6939455708 - Σταμάτης Καρυτσιώτης, 6976866517 - Τάσος Πριφτάκης (για τη δεύτερη ομάδα).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος