Καταρρίχηση στο Φαράγγι της Αναβρυτής την Κυριακή από τον ΕΟΣ

Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2016 15:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταρρίχηση στο Φαράγγι της Αναβρυτής την Κυριακή από τον ΕΟΣ

Κατάβαση στο Φαράγγι της Αναβρυτής έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 28 Αυγούστου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης.

Η διαδρομή, με διάρκεια πορείας 6 ώρες, χαρακτηρίζεται από βαθμό δυσκολίας Γ (Δύσκολη) και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και γνώση τεχνικών καταρρίχησης (ραπέλ). Από πλευράς εξοπλισμού, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν κράνος  και  μπωντριέ.

Όσοι  πρόκειται να συμμετάσχουν  στην  κατάβαση  του  φαραγγιού,  θα  συγκεντρωθούν  την  Παρασκευή 26/8  και  ώρα  5.00  μ.μ.  στο  Αναρριχητικό  πάρκο  της  Λαγκάδας  για  εξάσκηση  στην  τεχνική  του  ραπέλ, κατόπιν συνεννόησης  με  τους  αρχηγούς της  εξόρμησης.  

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30 το πρωί της Κυριακής με Ι.Χ. από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης για Αναβρυτή απ’ όπου και η εκκίνηση της πορείας.
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς της εξόρμησης κ. Γιώργο  Πουλοκέφαλο (τηλ: 6944713636)  και  Πέτρο  Γιαννακάκο (τηλ: 6976520239)   μέχρι  το βράδυ της Παρασκευής 26/08.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος