Συνεχίζεται η έκδοση κυνηγετικών αδειών

Στα γραφεία του Κυνηγετικού Σπάρτης

Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 18:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζεται η έκδοση κυνηγετικών αδειών

Συνεχίζεται κανονικά η έκδοση των κυνηγετικών αδειών στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης.

Η διαδικασία πραγματοποιείται τις καθημερινές από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ενώ το Σάββατο τα γραφεία του Συλλόγου (Χείλωνος 10, Σπάρτη), είναι ανοιχτά από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης, λειτουργώντας τα τελευταία χρόνια ως πηγή πραγματικής δημιουργίας και πολλαπλών δράσεων, όπως ομαδικές σπορές, επιμορφωτικά σεμινάρια, σκοπευτικές εκδηλώσεις, ανοιχτές συγκεντρώσεις, ετήσιοι χοροί, φιλανθρωπική δραστηριότητα, συγκέντρωση φαρμάκων, πυροπροστασία – θηροφύλαξη, κέντρο ενημέρωσης κυνηγών και πολλές ακόμη, συνεχίζει και φέτος την πολυεπίπεδη λειτουργία του κι εύχεται στα μέλη του να έχουν μία παραγωγική κυνηγετική χρονιά, πάντα με ασφάλεια!

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κ. Γιάννης Καρβουνιάρης, δίνει με δηλώσεις του το σύνθημα για τη νέα κυνηγετική χρονιά, τονίζοντας ότι «ο σύλλογος της λακωνικής πρωτεύουσας συνεχίζει να θέτει στο επίκεντρο τον κυνηγό και το περιβάλλον. Μάλιστα, o ΚΣ Σπάρτης με τις δράσεις του σκοπεύει και φέτος να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους κυνηγετικούς φορείς και να ενδυναμώσει το ρόλο του για το καλό ενός των αρχαιότερων θεσμών, πάντα με εξωστρέφεια, ήθος και δημιουργικότητα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος