Ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για τον βούρκο στον ΧΑΔΑ Αφυσσού (VIDEO)

Mayfair_Club

Αναταράξεις προκαλεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του "Λακωνικού Τύπου"

Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 14:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για τον βούρκο στον ΧΑΔΑ Αφυσσού (VIDEO)

Αίσθηση προκάλεσε το αποκλειστικό δημοσίευμα του "Λακωνικού Τύπου"  για την τεράστια οικολογική καταστροφή που αποκάλυψε η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Αφυσσού . Την περιβαλλοντική «βόμβα» στον υδροφόρο ορίζοντα της ευρύτερης περιοχής πέριξ του ποταμού Κελεφίνα, καταγγέλλουν αγρότες και κτηματίες της περιοχής.

Ειδικά στο σημείο που η Κελεφίνα ενώνεται με τον Ευρώτα, δύσοσμα ρέματα μαύρου χρώματος με τοξικά λύματα που ρέουν στο πίσω μέρος του -υπό αποκατάσταση- ΧΑΔΑ καταστρέφουν αγροτικές περιουσίες, μολύνοντας και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Σήμερα Δευτέρα (12/3), η κάμερα του Ionian βρέθηκε στην επίμαχη περιοχή και παρουσιάζουν αποκλειστικά πλάνα, όπου αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής. Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησαν η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα και ο δήμαρχος Σπάρτης Ευ. Βαλιώτης.


Video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος