Άδειους κάλυκες συνέλεξαν οι κυνηγοί της Σπάρτης!

Mayfair_Club

Μία ακόμη δράση για το περιβάλλον

Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 15:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άδειους κάλυκες συνέλεξαν οι κυνηγοί της Σπάρτης!

Με μεγάλη επιτυχία και με κεντρικό σύνθημα «Προστατεύουμε το περιβάλλον, μαζεύουμε τους άδειους κάλυκες» ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης για 5η συνεχή χρονιά ολοκλήρωσε μία ακόμη σημαντική δραστηριότητα προς όφελος του περιβάλλοντος.

Στην εν λόγω δράση συμμετείχαν μαζικά Σπαρτιάτες κυνηγοί, ενώ όπως κάθε χρόνο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης έλαβε τα εύσημα από πολυάριθμες περιβαλλοντικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης επεδίωξε για μία ακόμα φορά να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του, παρακινώντας τα να συλλέξουν τους άδειους κάλυκες, πετυχαίνοντας στο ακέραιο το στόχο του. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι η κυνηγετική οικογένεια της λακωνικής πρωτεύουσας έχει αντιληφθεί πως η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος