Βρέχει κεφτέδες 2 & Prisoners

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 14/11 θα προβάλλονται οι τανίες:• Βρέχει κεφτέδες 2 - μεταγλωττισμένη (16:30)• Prisoners (19:15...
Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βρέχει κεφτέδες 2 & Prisoners
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 14/11 θα προβάλλονται οι τανίες:
• Βρέχει κεφτέδες 2 - μεταγλωττισμένη (16:30)
• Prisoners (19:15 & 21:45)


Βρέχει κεφτέδες 2
Την τελευταία φορά που συναντήσαμε τον Flint Lockwood είχε μόλις καταφέρει να φτιάξει μια μηχανή που μετέτρεπε το νερό σε φαγητό στέλνοντας από τα σύννεφα διάφορα απίθανα φαγητά. Πλέον η ιδιοφυία του έχει αναγνωριστεί και μάλιστα ο Chester V, είδωλο του Flint, τον έχει προσλάβει στην εταιρεία The Live Corp Company, μαζί με τα σπουδαιότερα μυαλά του κόσμου. Ο Flint ζει το όνειρό του, μέχρι τη στιγμή που όλα αλλάζουν καθώς αποκαλύπτεται πως η κακόφημη μηχανή του εξακολουθεί να λειτουργεί παράγοντας μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων, τα "foodimals". Ο Flint και οι φίλοι του θα αναλάβουν να ξεμπλέξουν την κατάσταση για να διασώσουν τη φήμη του.
Διάρκεια: 95 λεπτά


Prisoners
Η νεαρή κόρη του Keller Dover (Hugh Jackman) και η φίλη της δεν επιστρέφουν στο σπίτι τους ένα βράδυ. Ο απελπισμένος πατέρας αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν αντιλαμβάνεται ότι η αστυνομία έχει ένα και μόνο στοιχείο στα χέρια της. Ένα φορτηγάκι που αυτόπτες μάρτυρες είδαν νωρίτερα στην περιοχή. Ο ντετέκτιβ Loki (Jake Gyllenhaal) εντοπίζει το ύποπτο αυτοκίνητο και συλλαμβάνει τον οδηγό του. Όταν όμως λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων αφήνεται ελεύθερος, ο πατέρας της 6χρονης αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.
Διάρκεια: 153 λεπτά
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα