Που θα γιορτάσουμε τον Βαλεντίνο μας;

[Προτάσεις για την βραδιά των ερωτευμένων]

Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 14:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Που θα γιορτάσουμε τον Βαλεντίνο μας;

Οι ημέρες πέρασαν και πλέον μετράμε αντίστροφα για την παγκόσμια γιορτή των ερωτευμένων, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τη γιορτή που βιτρίνες, σπίτια και αγκαλιές γεμίζουν αρκουδάκια, λουλούδια, σοκολατάκια και αγαπησιάρικα δώρα. Που οι καρδιές ξεχειλίζουν από έρωτα και οι ματιές από πάθος.

 

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και εσείς δεν έχετε αποφασίσει που θα τη γιορτάσετε; Ο "ΛΤ" είναι εδώ για να σας διαφωτίσει με τις εκδηλώσεις των νυχτερινών μαγαζιών…

 

Menelaion21.00 | Valentine’s Night: Το Menelaion Hotel (Κ. Παλαιολόγου 91) μας προσκαλεί στο εστιατόριό του να γιορτάσουμε παρέα την γιορτή των ερωτευμένων. Υπέροχα εδέσματα, εκλεκτά ποτά και μελωδική ζωντανή μουσική από τους: Πανάγο Τσαούση (πιάνο), Παναγιώτη Αγγελάκο (πνευστά), Λευτέρη Νικόλαρο (μπουζούκι) και Σταυρούλα Μάνου (τραγούδι).

 

 

 

 

 

 

 

Lesxi22.00 | Valentine’s Day: Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφθασε. Σοκολατάκια, λουλούδια, ρομαντικά δείπνα και εξομολογήσεις θα λάβουν χώρα αυτή την ημέρα... Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες, εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ και ρομαντική ατμόσφαιρα! Και όλα αυτά στη Λέσχη Σπάρτης_Σύμμετρον/Café Bistro (κεντρική πλατεία Σπάρτης).

 

 

 

 

 

 

 

Event Cafe Σάββατο22.00 | Valentine’s Day party: Μια ρομαντική βραδιά με συντροφιά τις φωνές της Ηλέκτρας Βλαχονικολού και του Γιάννη Κονιδιτσιώτη στο Event Café-Bar (Κλεομβρότου 13-17).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Libre Coffee Revolution Σάββατο22.00 | I’m addicted to love: Libre & in Love. Love Life Lust Libre... Καρδιές θα φτερουγίσουν γύρω μας στο Libre Coffee Revolution (Κ. Παλαιολόγου 50) και θα μπερδευτούν με αγαπημένα ερωτικά τραγούδια απ’ τον ειδικό του είδους, Κώστα Δασκαλόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministry Music Hall Σάββατο23.00 | 50 Shades of Ministry: Το Ministry Music Hall (Κ. Παλαιολόγου 84) μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλντίνου αισθησιακά. Συνταγή της βραδιάς: αισθησιακά κοκτέιλ που εξάπτουν την φαντασία, σέξι ήχοι από τον Alex Xaf και το NikosG και μουσικοθεατρικό χορευτικό show.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti