Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 14:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Πορφυρός Λόφος
(Crimson Peak)
του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
με τους Μία Γουασικοφσκα, Τομ Χιντλστον, Τζέσικα Τσαστέιν
Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, μια νεαρή συγγραφέας παραδίδεται στην έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο που θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει «καταφύγιο» στον πύργο του, ένα σπίτι που ζει, αναπνέει και ματώνει, έχοντας καλά θαμμένα μυστικά που ζητάνε εκδίκηση. Εκεί θα συμβιώσει με τη ζηλιάρα αδελφή του συζύγου της, καθώς και με αρκετά φαντάσματα που κρύβουν την ανείπωτη, φρικτή αλήθεια, πως, δηλαδή, η αγάπη έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώνει όλους σε τέρατα.
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Διάρκεια: 119 λεπτά

Από Πέμπτη 29/10 έως Τετάρτη 04/11 θα προβάλλεται στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρες προβολών: 19.30 & 21.45

 

ΣΙΝΕΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ 2Ξενοδοχείο για Τέρατα 2
(Hotel Transylvania 2)
του Τζέντι Ταρτακόβσκι
τις φωνές τους δανείζουν οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος, Στεφανία Φιλιαδή
Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα… Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντένισεβιτς, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Η Μέιβις από την άλλη, αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Εν τω μεταξύ ο Δρακουλοπαππούς, δράττει την ευκαιρία για να ξυπνήσει το τερατάκι μέσα στον εγγονό του. Όλα θα κριθούν στο μεγάλο πάρτυ για τα 5α γενέθλια του Ντένις, όπου όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ξεχασμένος προπάππους και συντηρητικός δράκουλας Βλαντ, πατέρας του Δράκουλα.
Είδος ταινίας: κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 89 λεπτά

Συνεχίζεται να προβάλλεται μεταγλωττισμένη μέχρι Τετάρτη 04/11 στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρα προβολής: 17.00

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti