Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Επιμέλεια: Βάσια Σταυροπούλου

Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 12:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Το Λονδίνο έπεσε
(London has fallen)
του Μπαμπακ Νατζαφι
με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Άαρον Έκχαρτ, Άντζελα Μπασετ, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Μελίσα Λιο, Σάρλοτ Ράιλι, Έντουαρντ Κλεγκ
Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας "Ο Όλυμπος Έπεσε" μεταφέρει τη δράση και τους γνωστούς μας χαρακτήρες στο Λονδίνο για μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία. Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. (Άαρον Έκχαρτ), ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας (Τζέραρντ Μπάτλερ) και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.
Είδος ταινίας: περιπέτεια
Διάρκεια: 99 λεπτά
Καταλληλότητα: κατάλληλο 12

Από Πέμπτη 3/3 προβάλλεται σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρα Προβολής: 21.45


ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟΤο Δωμάτιο
(Room)
του Λέννι Αμπραχαμσον
με τους Γουίλιαμ Μέισι, Τζόαν Άλεν, Μπρι Λάρσον
Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζακ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και "τα ξέρει όλα". Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γέρο-Νικ.
Είδος ταινίας: δράμα
Διάρκεια: 118 λεπτά
Καταλληλότητα: κατάλληλο 15

Από Πέμπτη 3/3 προβάλλεται στο Cinema Center. Ώρα Προβολής: 19.30

 

 

ΣΙΝΕΜΑ ΖΩΟΥΠΟΛΗΖωούπολη
(μεταγλωττισμένη)
του Μπάιρον Χάουαρντ
τις φωνές του δανείζουν: Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου, Ακίνδυνος Γκίκας, Φοίβος Ριμένας, Ιωάννα Μιχαλά, Βαγγέλης Ρόκκος, Αργύρης Κανδύλης, Δημήτρης Σαρλός, Μαρία Αδάμου, Κωνσταντίνα Κουτουλάκη, Έλενα Δελακούρα
Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.
Είδος ταινίας: κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 109 λεπτά
Καταλληλότητα: κατάλληλο

Από Πέμπτη 3/3 θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στο Cinema Center. Ώρα Προβολής: 17.00

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti