«Σήκωσε» τον τοίχο του “Rising Star”η Χρ. Γαλιάτσου! (VIDEO)

Καθήλωσε το κοινό η εξαιρετική ερμηνεία της Λάκαινας τραγουδίστριας

Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 15:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σήκωσε» τον τοίχο του “Rising Star”η Χρ. Γαλιάτσου! (VIDEO)

Μουσική, τραγούδι, κέφι αλλά και έντονες στιγμές είχε το 5ο live του διαδραστικού μουσικού talent show του ΑΝΤ1 “Rising Star”. Παίκτες με συγκλονιστικές ερμηνείες συγκίνησαν κοινό και κριτές, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και από αυτό το live.

Η βραδιά είχε έντονη λακωνική παρουσία, καθώς μεταξύ των διαγωνιζομένων βρισκόταν η Λάκαινα τραγουδίστρια Χριστιάνα Γαλιάτσου, η οποία ερμήνευσε εκπληκτικά το κομμάτι «Τυφλές ελπίδες» και κατάφερε να «σηκώσει» τον τοίχο, συγκεντρώνοντας συνολικό ποσοστό 88%! Η ερμηνεία της Χριστιάνας, μάλιστα, κέρδισε και τους τέσσερις κριτές του show, Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα, οι οποίοι  έδωσαν στη Λάκαινα τραγουδίστρια, απλόχερα, τη θετική ψήφο τους! Όλοι οι κριτές σχολίασαν θετικά την εμφάνιση της Χριστιάνας, η οποία έχοντας στο ενεργητικό της επαγγελματικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του λακωνικού τραγουδιού, όπως ο Γ. Μαργαρίτης, ο Λ. Πανταζής, η Μαριώ και ο Ν. Ζιώγαλας, διαθέτει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του διαγωνισμού!

Δείτε video με την ερμηνεία της Χριστάνας Γαλιάτσου

Εκτός της Χριστιάνας Γαλιάτσου, το “Rising Star” έχει τη μόνιμη λακωνική συμμετοχή της Καλομοίρας Σαράντη, η οποία μεταφέρει ό,τι συμβαίνει στα παρασκήνια του παιχνιδιού, στο αποκαλούμενο “blue room”. Η Καλομοίρα η οποία κατάγεται από τα Νιάτα Λακωνίας είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Χρ. Γαλιάτσου, με αντικείμενο -τι άλλο- την κοινή τους καταγωγή. Μάλιστα, οι δύο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελαφόνησο!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος