Παραστάσεων συνέχεια αυτό το τριήμερο για το θεατρικό της ΕΘΟΛ!

Sold out «Ο Μίδας είχε αυτιά γαϊδάρου» - Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραστάσεων συνέχεια αυτό το τριήμερο για το θεατρικό της ΕΘΟΛ!

Συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή (17/2) και το Σαββατοκύριακο (18-19/2), οι παραστάσεις του θεατρικού έργου «Ο Μίδας είχε αυτιά γαϊδάρου», που ανεβάζει φέτος η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ)! Τη σκηνοθεσία της σάτιρας σε 10 εικόνες του Μανώλη Κορρέ έχει ο Κώστας Λαός.

Ειδικότερα, μετά τη μεγάλη επιτυχία του περασμένου τριημέρου (10-11-12/2), οι παραστάσεις θα δοθούν σήμερα Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 9:15 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).

Πάντως, όπως επισημαίνει η ΕΘΟΛ, τα εισιτήρια για τις προγραμματισμένες παραστάσεις 17/18/19/2 έχουν ήδη εξαντληθεί. Η παράσταση προτείνεται για θεατές άνω των 15 ετών.

Η ΕΘΟΛ «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλο τον κόσμο που στήριξε, για ακόμα μία φορά, με την παρουσία του τις παραστάσεις του έργου "Ο Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου". Η ΕΘΟΛ , δεδομένης της μαζικής και συγκινητικής προσέλευσης του κοινού, δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθούν και επιπλέον παραστάσεις, τις οποίες και εγκαίρως θα ανακοινώσει....»

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την παράσταση που αποτύπωσε ο φακός του Γιάννη Σούχη!

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι!

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti