«Οι Περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη» στη Σπάρτη

Την Κυριακή στο Cinema Center

Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 16:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι Περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη» στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη θα βρίσκεται η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις», για να παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη».

Ο Κοντορεβιθούλης σε μια ολοκαίνουργια διασκευή του Μάνου Τσότρα, υπόσχεται ένα μεγάλο πάρτι με καταπληκτικά κοστούμια, πολύ χορό και διασκεδαστικά τραγούδια με τη μουσική υπογραφή του Μιχάλη Τριπόδη.

Ο Κοντορεβιθούλης έρχεται στην Σπάρτη για δύο παραστάσεις την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 11:30΄ και στις 13:00 στον κινηματογράφο “CinemaCenter”.

Μια διαδραστική παράσταση που αποκαλύπτει τις αξίες της οικογένειας, της φιλίας, της αλήθειας, της υπευθυνότητας. Τα παιδιά μαθαίνουν να σκέφτονται καλά πριν εμπιστευθούν κάποιον, να διεκδικούν και να αγωνίζονται για το καλό. Τέλος, με αφορμή το ύψος του Κοντορεβιθούλη, θίγεται με ωραίο τρόπο το θέμα της διαφορετικότητας.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Χρήστος Τριπόδης, διασκευή: Μάνος Τσότρας, μουσική: Μιχάλης Τριπόδης, πιάνο: Ελένη Μπάρλα, βιολί: Νίκος Σκαφίδας, κιθάρα: Μιχάλης Τριπόδης, κιθάρα: Βασίλης Αντωνόπουλος, χορογραφίες: Δημήτρης Ζωγραφάκης, σκηνικά: Χρήστος Τριπόδης, κοστούμια: Σύλια Δεμίρη.

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Τριπόδης, Βασίλης Γιακουμάρος, Φαίη Ψωμαδάκη, Κωνσταντίνος Πλαγιανός, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Ηρώ Δημητριάδου, Ειρήνη Ιερωνυμάκη.

Διάρκεια παράστασης: 70'

Προπώληση εισιτηρίων 6,5 ευρώ: Κιν/Θέατρο «Cinema Center» και ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti