Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου για μία συναυλία στο Σαϊνοπούλειο

Mayfair_Club
Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017 14:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου για μία συναυλία στο Σαϊνοπούλειο

«Λαϊκά σταυροδρόμια» είναι ο τίτλος της συναυλίας των Χρήστου Νικολόπουλου, Πίτσας Παπαδοπούλου και Στέλιου Διονυσίου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/8 και ώρα 9:30΄ μμ στο Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο, στο πλαίσιο του 30ου θερινού φεστιβάλ.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου και ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου, σε μια συνάντηση κορυφής, για όλους όσους αγαπούν το καλό λαϊκό τραγούδι.

Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του μεγάλη ιστορία. Ο Χρήστος Νικολόπουλος με αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες, η Πίτσα Παπαδοπούλου με προσφορά-αληθινό πλούτο στη μουσική μας σκηνή και ο Στέλιος Διονυσίου με τη γνήσια λαϊκή φωνή που «μιλάει» στις καρδιές όλων, θα μας παρασύρουν με ένα κεφάτο & απογειωτικό μουσικό πρόγραμμα.

Ανεξίτηλα στο χρόνο τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή, μελωδίες του χθες και του σήμερα. Μία πραγματική γιορτή του καλού ελληνικού τραγουδιού σε μουσική επιμέλεια του Νίκου Στρατηγού

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε: 15 ευρώ (κανονικό) και 12 ευρώ (μειωμένο).

Για επικοινωνία με το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 27310 82470 και 27310 82395.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος