Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Λαμπόκαμπος-Πιστάματα- Ζάρακας-Διαδρομή μέσα στο χρόνο»

Mayfair_Club
Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 16:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Λαμπόκαμπος-Πιστάματα- Ζάρακας-Διαδρομή μέσα στο χρόνο»

Παρουσιάστηκε την Κυριακή (15/10) στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, το βιβλίο «Λαμπόκαμπος-Πιστάματα-Ζάρακας-Διαδρομή μέσα στο χρόνο» του Βασίλη Θ. Δούκα.

Το «παρών» στην εξαιρετική παρουσίαση έδωσαν άνθρωποι απο όλους τους χώρους των τεχνών, των γραμμάτων, των επιχειρήσεων, της ιατρικής και της πολιτικής.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι Κώστας Μπατσάκης, φιλόλογος συγγραφέας Νίκος Μπαριάμης, ερευνητής. Προλόγισε και συντόνισε η Παναγιώτα Αλειφέρη, πρόεδρος Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Δ. Μονεμβασίας.

Χαιρετισμό επρόκειτο να απευθύνουν οι Θανάσης Δαβάκης, βουλευτής, πρ. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ντία Τζανετέα, αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Πέτρος Δούκας, τ. υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Ειρήνη Αντωναράκου-Μουσταφέλλου, πρόεδρος Παλλακωνικής Ένωσης Ελλάδος, Παναγιώτα (Πίτσα) Χατζηγρηγορίου-Πριφτάκη, τέως δήμαρχος Ζάρακος,  και Δημήτρης Διαμαντάκος, πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας.

Εκπρόσωποι γενεαλογικών δέντρων: Κώστας Δούκας - γιατρός, Παναγιώτα Μανική, μαθηματικός, Παναγιώτης Τζώρτζης – συνταξιούχος, Παναγιώτης Κόκκορης - δημ. σύμβουλος Δ. Μονεμβάσιας, Γιώργος Παπαμιχαλόπουλος – συνταξιούχος, Αποστόλης Φριτζήλας - τραπεζικός.

Την παρουσίαση ολοκλήρωσε ο συγγραφέας Βασίλης Θ. Δούκας. Το βιβλίο εκδόθηκε με την ευγενική στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ενώ η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Παλλακωνικής Ένωσης Ελλάδος.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος