Τέταρτη λογοτεχνική διάκριση για τον Νίκο Καρμοίρη!

Mayfair_Club
Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 18:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέταρτη λογοτεχνική διάκριση για τον Νίκο Καρμοίρη!

Η τέταρτη διάκριση για τον Νίκο Καρμοίρη ήρθε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, οπότε  έλαβε έπαινο στον Ε’ Διαγωνισμό Διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας» για το διήγημά μου «Το σχολειό».

Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: «Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, γράφω! Στιχάκια, άρθρα στις τοπικές εφημερίδες, διάφορα κείμενα κτλ κτλ… Δεν φανταζόμουν, όμως, ποτέ ότι θα ασχοληθώ με τη λογοτεχνία. Ούτε ότι θα διακρινόμουν μέσα σε ένα χρόνο σε τέσσερεις λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Αφιερώνω αυτή τη διάκριση σε δυο συγγραφείς της γενιάς μου τον Χρήστο Αρμάντο Γκέζο και τον Χάρη Βασιλάκο που, χωρίς να το γνωρίζουν, με επηρέασαν ο καθένας με τον τρόπο του κι έκανα το πρώτο βήμα. Γιατί όλα ξεκίνησαν πέρυσι, ακριβώς τέτοια περίοδο, όταν προετοιμαζόμουν για την παρουσίαση της “Τραμπάλας” του Χ.Α. Γκέζου˙ κι ενώ είχα για μήνες να πιάσω λογοτεχνικό βιβλίο στα χέρια μου!

Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Προοδευτικό Σύλλογο “Τα Καστέλλια”, την εφημερίδα Καστελλιώτικα Νέα, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, το literature.gr και τον κ. Kostas Stoforos, την ψυχή αυτού του διαγωνισμού, για την ευκαιρία που δίνουν στους δημιουργούς να εκφραστούν…»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος