Παρουσίαση βιβλίων του Βλ. Ρασσιά στο εργαστήρι του Μιχ. Κάσση

Mayfair_Club
Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 19:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσίαση βιβλίων του Βλ. Ρασσιά στο εργαστήρι του Μιχ. Κάσση

Παρουσίαση δύο βιβλίων του Βλάση Ρασσιά διοργανώνει ο Σύλλογος «Φίλοι του Μουσείου Μάνης», τη Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 8:15΄ μμ στο εργαστήρι του γλύπτη M. Κάσση (Tζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο, τηλ.: 2104817893).

Πρόκειται για τα βιβλία με τίτλους «Η ιστορία του κινήματος της “Ελεύθερης Σκέψης”» και «Ποτέ δεν ξημέρωσε πραγματικά στην Νεοελλάδα. Ιστορική πραγματεία με αφορμή τον ‘‘Παπουλάκο’’»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τον καθένα που θα ήθελε, όχι μόνο να διευρύνει τις γνώσεις του, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις του.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος