Ο Γ. Ξανθούλης παρουσιάζει το νέο βιβλίο του στη Σπάρτη

Mayfair_Club
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 17:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Γ. Ξανθούλης παρουσιάζει το νέο βιβλίο του στη Σπάρτη

Την Τετάρτη 2 Μαΐου  και ώρα 7:30΄ μμ η Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης θα φιλοξενήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης τον γνωστό συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Εγώ, ο Σίμος Συμεών».

Τα έργα του συγγραφέα «Ο γιός του δασκάλου», «Την Κυριακή έχουμε γάμο», «Το πεθαμένο λικέρ», «Ο θείος Τάκης», «Του φιδιού το γάλα», όπως και το «Εγώ, ο Σίμος Συμεών» έχουν διαβαστεί και ιδιαίτερα αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Σπάρτης.

Ο Γιάννης Ξανθούλης, γεννημένος στα μέσα του 20ού αιώνα στην Αλεξανδρούπολη, δημοσιογράφος και συγγραφέας, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το παιδικό θέατρο και με την επιθεωρησιογραφία. Από το 1981 μέχρι σήμερα εκδίδει σχεδόν ετησίως και ένα μυθιστόρημα.  Συνήθως αγγίζει τα θέματα της Ελλάδας από το ΄60 και μετά, ενώ συνδυάζει τη μοναχικότητά του με τις προσδοκίες για περισσότερες αξίες και ιδανικά, χωρίς στερεότυπα και σοβαροφάνειες.

Ο Γιάννης Ξανθούλης θα μιλήσει για το βιβλίο, θα συζητήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος