Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδάει στη Μαγούλα!

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 13:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Παντελής Θαλασσινός τραγουδάει στη Μαγούλα!

Συναυλία με τον καταξιωμένο τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό διοργανώνουν η ενορία Μαγούλας και το Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας – ο Άγιος Νίκανδρος». Οι λάτρεις της έντεχνης μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μελωδίες από την υπέροχη και ιδιαίτερη σε χρώμα φωνή του Παντελή Θαλασσινού, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ στη Μαγούλα.

Μαζί του οι μουσικοί: Σωτήρης Μαργώνης (βιολί), Γιάννης Βιλιώτης (μπουζούκι), Λευτέρης Χαβουτσάς (κιθάρες), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), ενώ στον ήχο θα είναι οι Γιώργος Καρυώτης και Ευτύχης Γιαννακούρας.

Η συναυλία εντάσσεται σε μια σειρά θρησκευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν από 1 έως 22 Ιουλίου.  

Τη συναυλία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και το ΝΠ  Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti