«Areopolis tour» είναι η μανιάτικη εκδοχή του τραγουδιού «Ζάρι» και είναι viral

Δημιουργός ο νεαρός Δ. Κοιλάκος

Κυριακή, 24 Μάρτιος 2024 16:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Areopolis tour» είναι η μανιάτικη εκδοχή του τραγουδιού «Ζάρι» και είναι viral

Σε κορυφαίο τρεντ, τις τελευταίες ώρες, αναδεικνύεται η «μανιάτικη» εκδοχή του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, «Ζάρι», από τον νεαρό τικτόκερ Δημήτρη Κοιλάκο.

Το βίντεο που ο ίδιος δημιούργησε και μοιράστηκε στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok, διαδίδεται με ταχύτητα φωτός μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου και τα σχόλια τον αποθεώνουν. Αρκετοί μάλιστα ακόλουθοί του δηλώνουν πως θα προτιμούσαν να ήταν αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision αντί της Μαρίνας Σάττι.

Το βίντεο έχει γυριστεί στην Αρεόπολη, κατά τις ημέρες εορτασμού της επετείου Έναρξης της Επανάστασης στις 17 Μαρτίου και προσκαλεί τους θεατές σε ένα «Areopolis tour», σε παράφραση της αυθεντικής εκδοχής της Σάττι που πραγματοποιεί το «Acropolis tour». Στα πλάνα περιλαμβάνονται εικόνες από τα σημαιοστολισμένα σοκάκια, κοπέλες με την μανιάτικη παραδοσιακή ενδυμασία, ενώ συμμετέχουν και κάτοικοι του τόπου.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κοιλάκος πρωταγωνιστεί με εντυπωσιακή παρουσία τόσο ενδυματολογικά όσο και κινησιολογικά. Ένα νέο αστέρι γεννιέται;

Απολαύστε το βίντεο εδώ:

@dkilakos Marina Satti - Zari? (Areopoli Version) @SATTI @Eurovision #zari #fypシ #eurovision #foryoupage #areopolitour ♬ original sound - D K
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti