Μουσικοπαιδαγωγικά σεμινάρια από το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Mayfair_Club
Με μία σημαντική συναυλία αφιερωμένη στο τραγούδι ανοίγει το φετινό κύκλο καλλιτεχνικών και μουσικοπαιδαγωγικών εκδηλώσεών του το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης.Η...
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με μία σημαντική συναυλία αφιερωμένη στο τραγούδι ανοίγει το φετινό κύκλο καλλιτεχνικών και μουσικοπαιδαγωγικών εκδηλώσεών του το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30΄ το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής 20 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συναυλιών «Γ. Φελούρης» του Ωδείου, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο. Την εκδήλωση καλούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι και σπουδαστές της μουσικής, ιδιαίτερα οι τραγουδιστές.
Σημειώνεται, ότι η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο «Μουσικοπαιδαγωγικά Σεμινάρια 2011-2012» και στο 2012-έτος Μανώλη Καλομοίρη.
Παράλληλα, το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 19 και 20/11 επιμορφωτικό σεμινάριο φωνητικής, στο πλαίσιο διεύρυνσης των γνώσεων των σπουδαστών αλλά και των δασκάλων τραγουδιού και χορωδών. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 10.30΄ το πρωί στο χώρο του Ωδείου (Λεωνίδου 72, τηλ. 27310-23506), με το διακεκριμένο έλληνα τενόρο κ. Βαγγέλη Χατζησίμο, στέλεχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και καθηγητή του Εθνικού Ωδείου.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος