Παραίτηση Χ. Βασιλάκου από τους Πνευματικούς Δημιουργούς Λακωνίας

Τρίτη, 16 Μάιος 2017 15:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραίτηση Χ. Βασιλάκου από τους Πνευματικούς Δημιουργούς Λακωνίας

Την παραίτηση του από πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας υπέβαλε ο κ. Χάρης Βασιλάκος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Η δήλωση παραίτησης του κ. Βασιλάκου έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

δια της παρούσης, σας γνωρίζω ότι προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω τη θητεία μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας και ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου.

Απετέλεσε τιμή για εμένα η συμμετοχή μου σ΄ ένα διοικητικό σχήμα, το οποίο κατάφερε εντός 8 μηνών να διοργανώσει 11 παρουσιάσεις βιβλίων, μία βραδιά Ποίησης, ένα Βιωματικό & Επιμορφωτικό Σεμινάριο για το Παραμύθι με το Δημήτρη Αβούρη σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας, ένα Διαγωνισμό Ζωγραφικής & Ποίησης, 2 καλλιτεχνικές εκθέσεις και την παρουσίαση του Ημερολογίου, το οποίο κόσμησαν έργα μελών της Ένωσης. Παράλληλα, δημιούργησε το Κέντρο Σπαρτιατικών Μελετών, από το οποίο προέκυψε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο υλικό, που παρουσιάστηκε σε 7 συναντήσεις. Τέλος, συμμετείχε με το καλλιτεχνικό τμήμα σε εκδήλωση με θέματα τον πόλεμο και την προσφυγιά, προέβη σε εγγραφή νέων μελών, επιδίωξε συνεργασίες και λειτούργησε με βασικό άξονα την εξωστρέφεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου -ξεκινώντας από τις κυρίες- Άννα Ζήτη, Ουρανία Μπούρτζινου, Ελένη Τζικάκου και φυσικά τον κύριο Τάσο Βεκράκο, τον κύριο Γεώργιο Δημακόγιαννη και τον κύριο Δημήτρη Διαμαντάκο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία. Εύχομαι καλή συνέχεια κι επιτυχία στη νέα διοικητική σύνθεση.

Ευχαριστώ τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας, κύριο Βασίλη Βλαχάκο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο δήμαρχο Σπάρτης, κύριο Βαλιώτη, την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κυρία Ντία Τζανετέα, την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, κυρία Γαλανοπούλου, το διευθυντή της Βιβλιοθήκης Σπάρτης, κύριο Κώστα Τζανετάκο, την κυρία Αγγελική Αργειτάκου, υπεύθυνη του Κέντρου Σπαρτιατικών Μελετών της Ε.Π.Δ.Λ., και τον κύριο Νίκο Καρμοίρη για τη συνολική τους στήριξη.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου προς τα μέλη της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας Χείλων ο Λακεδαιμόνιος, για τη συνεργασία που είχαμε. Γνώρισα όμορφους ανθρώπους, απέκτησα νέους φίλους και στο μέτρο που μου αναλογεί παραμένω στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ να προσφέρω.

Μετά τιμής
Χάρης Βασιλάκος»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος