Συγκεντρώθηκαν με ιερό σκοπό την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Μητροπολίτης Ευστάθιος: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα κλείσει το ίδρυμα»

Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 17:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκεντρώθηκαν με ιερό σκοπό την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Μια όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση-τσάι, με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργάνωσαν τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου Ασύλου Ανιάτων, τη Δευτέρα (15/5) στο κέντρο «Αλάμπρα». Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, στοιχείο που κατέδειξε τη μεγάλη ανταπόκριση και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το Άσυλο εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τη σημασία που αποδίδεται από όλους, στην απρόσκοπτη λειτουργία του ιδρύματος.

Εμφανώς συγκινημένος ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευστάθιος, στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα κλείσει το Άσυλο. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, το βάρος θα επιφορτιστούν οι συγγενείς των τροφίμων του ιδρύματος» σημείωσε ο σεβασμιώτατος και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Οι χορωδοί της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της ΙΜΜΣ, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Παναγιώτη Χρόνη, απέδωσαν εξαιρετικά ύμνους και άλλα τραγούδια, ενώ τα μέλη του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Σπάρτης, υπό την επιμέλεια του κ. Θεόδωρου Μαδημένου, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς με ανάλογες ενδυμασίες από διάφορες περιοχές της χώρας.

Ακολούθησε μεγάλη κλήρωση με περισσότερα από 250 δώρα και προσφορές προς τους παρευρισκόμενους.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti