Ποιοτικές ερμηνείες από 11 χορωδίες στο 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 16:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποιοτικές ερμηνείες από 11 χορωδίες στο 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα (ΦΩΤΟ)

Νότες και μουσική κυριάρχησαν το Σαββατοκύριακο (10-11 Ιουνίου) στη Σκάλα, με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος έντεκα χορωδίες: «ΤΟ ΗΔΥΦΩΝΟΝ'»-Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλλίας, Δημοτική Ορχήστρα Αγιάς «Δημήτριος Τζιτζιλιέρης», Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου, Μικτή Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς, Χορωδία «ΛΙΟΠΕΤΡΑ» του Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» του Δήμου Ευρώτα, Χορωδία «ΛΙΜΠΡΕΤΟ» του Συλλόγου ΕΥΖΗΝ του Δήμου Ευρώτα, Μικτή Πολυφωνική Χορωδία «ΜΕΛΩΔΟΙ» του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Προφήτης Ηλίας» Άνω Γλυφάδας, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, Χορωδία «Ο ΦΟΙΒΟΣ» του Δήμου Κορινθίων,  Χορωδία Σπάρτης «ΟΡΦΕΑΣ», Μικτή πολυφωνική Χορωδία Ζακύνθου «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ διοργανωτής ήταν ο Σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες Δήμου Ευρώτα και συνδιοργανωτές ο Δήμος Ευρώτα - Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ 2017, η ΠΕ Λακωνίας, Δημοτική Κοινότητα Σκάλας και Ένωση Χορωδιών Ελλάδος.

Η μουσική και το τραγούδι με τη βελούδινη φωνή του Αλέξη Κωστάλα ήταν η «όαση» του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Ιουνίου. Οι εκπληκτικές ερμηνείες, η άρτια οργάνωση και η φιλοξενία άφησαν πολλές υποσχέσεις  για το μέλλον. Το Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ απέκτησε βαθιές μουσικές «ρίζες» στη Σκάλα, την πρωτεύουσα του Δήμου Ευρώτα.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος