Στα «Παυλοπέτρια» συμμετείχε η «Αρχαία Κυπαρισσία» (ΦΩΤΟ)

Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας

Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 19:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα «Παυλοπέτρια» συμμετείχε η «Αρχαία Κυπαρισσία» (ΦΩΤΟ)

Μια πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν τα μέλη των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Παιδιών και Ενηλίκων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία», το Σάββατο 8 Ιουλίου, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ελαφονήσου «Παυλοπέτρια».

Σε μία άριστη διοργάνωση, τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν χορούς από τη Θράκη και το Αιγαίο, ενώ παράλληλα προβλήθηκε επίκαιρο βίντεο με τις ομορφιές των Παπαδιανίκων και της Πλύτρας, δημιουργία του Αντώνη Αρρώνη. Το συνολικό μουσικοχορευτικό θέαμα καθήλωσε τους επισκέπτες.

Ο σύλλογος και τα μέλη του εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους «στο Δήμο Ελαφονήσου και ιδιαιτέρως στην αντιδήμαρχο κ. Έφη Λιάρου, τους διοργανωτές Γιώργο και Έλενα, τους μουσικούς, τους εθελοντές από την Ελαφόνησο πρωτίστως για την ευγένειά τους, τον Αντώνη Αρρώνη και τους εθελοντές και γονείς από τα Παπαδιάνικα που μετέφεραν τα παιδιά με προσωπικά τους έξοδα στην Πούντα και επιστροφή».

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας δίνει ραντεβού στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «…έλα και σύρε τον χορό…», την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στον Περίπατο της Πλύτρας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος