Στα ιδρύματα της Μητρόπολης τα έσοδα της «Φ. Χαϊδεμένου» στο Βλαχιώτη!

Σπουδαία κίνηση από το δήμαρχο Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη

Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 14:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα ιδρύματα της Μητρόπολης τα έσοδα της «Φ. Χαϊδεμένου» στο Βλαχιώτη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/7, η παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στο Επιδαύριο Θέατρο Βλαχιώτη.

Την παράσταση τίμησε με την παρουσία του ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευστάθιος, ο οποίος τιμήθηκε από το δήμαρχο Ευρώτα κ. Γιάννη Γρυπιώτη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, ενώ στη συνέχεια ο κ. Γρυπιώτης δήλωσε ότι όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των ιδρυμάτων της ΙΜΜΣ.

Σημειώνεται ότι η παράσταση είχε προταθεί αρχικά από τους συντελεστές να ενταχτεί στο φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου αμφιθέατρου, άλλα τελικά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Έτσι, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης όταν πληροφορήθηκε για την ποιότητα της παράστασης επικοινώνησε άμεσα με τους συντελεστές της παραγωής και «έκλεισε» την παράσταση. Άξιο λόγου είναι, επίσης, το γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου της παράστασης στο Βλαχιώτη ήταν μόνο 5 ευρώ, καθώς το κόστος της παράστασης  το είχε αναλάβει εξολοκλήρου ο Δήμος (Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία).

Οι ερμηνείες του Λάκωνα Ζαχαρία Καρούνη και φυσικά της κ. Δέσποινας Μπεμπεδέλη δημιούργησαν μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα, ανταμείβοντας έτσι τους θεατές με τον  καλύτερο τρόπο!

Φωτο-πληροφορίες: photoreporter.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti