Έκθεση γλυπτών του Θ. Παπαγιάννη στο Μουσείο Ελιάς

«Τελετουργικό»

Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 12:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκθεση γλυπτών του Θ. Παπαγιάννη στο Μουσείο Ελιάς

Η έκθεση γλυπτών «Τελετουργικό» του ομότιμου καθηγητή της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Θεόδωρου Παπαγιάννη στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και των επισκεπτών της πόλης. Ήδη περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την έκθεση.
 
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Παπαγιάννης εκθέτει έργα του στη Σπάρτη και το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Σπαρτιάτες (και όχι μόνο) να θαυμάσουν από κοντά ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του.
 
Η έκθεση θα παραμείνει στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου και η είσοδος σ’ αυτήν είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος