Επιτυχημένες μουσικές εκδηλώσεις στους Μολάους

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 15:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένες μουσικές εκδηλώσεις στους Μολάους

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία των Μολάων, έλαβαν χώρα δύο μουσικές εκδηλώσεις στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας: 1. Συναυλία της φιλαρμονικής της ΔΕ Μολάων με πλούσιο πρόγραμμα από έργα Ελλήνων συνθετών, 2. Μουσική συντροφιά από δύο μαθητές της φιλαρμονικής, τον Δημήτρη Ρουβέλλα και τον Γιάννη Λάμπρο με τις κιθάρες τους.

Και τα δύο μουσικά σχήματα καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Ο μαέστρος της φιλαρμονικής Κώστας Κεκέρης ευχαρίστησε με την σειρά του τόσο τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του, καθώς και όλα τα παιδιά της φιλαρμονικής Δ.Ε. Μολάων και τα δύο παιδιά με τις κιθάρες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης συνεχάρη τους Βασίλη Σταματάκο, Γιώργο Σταματάκο και Αλέξανδρο Μπρατίτσα για την είσοδο τους στο Πανεπιστήμιο. Στην συνέχεια ο μαέστρος και τα παιδιά έδωσαν στον μαθητή της φιλαρμονικής Θεοδόση Κοντοσταθάκο, ένα αναμνηστικό δώρο για την αποφοίτηση του από το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παράκληση έκανε ο μαέστρος Κώστας Κεκέρης προς τους γονείς και τους συλλόγους με την νέα σχολική περίοδο να στείλουν τα παιδιά στην φιλαρμονική που τόσο ανάγκη τα έχει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος. Την εκδήλωση τίμησαν, ακόμη με την παρουσία της η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου και υπεύθυνη των εκδηλώσεων κ. Παναγιω΄τα Αλειφέρη, η οποία ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα παιδιά της φιλαρμονικής. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια έδωσε στον μαθητή της φιλαρμονικής που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο καθώς και στους μαθητές για την εισαγωγή τους σε ανώτατες σχολές. Προέτρεψε μάλιστα γονείς και φορείς για εγγραφές παιδιών στην φιλαρμονική που προσφέρει γνώσεις αλλά και διασκέδαση στους μαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος