Τα παιδιά υποδέχονται τους Σπαρταθλητές με χειροτεχνίες και παιχνίδια στο 2ο Δημοτικό Σπάρτης!

Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 15:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα παιδιά υποδέχονται τους Σπαρταθλητές με χειροτεχνίες και παιχνίδια στο 2ο Δημοτικό Σπάρτης!

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού& Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης καλεί όλα τα παιδιά της Σπάρτης, το Σάββατο (30/9) και ώρα 10:00 το πρωί απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης «να υποδεχτούμε τους Σπαρταθλητές δημιουργώντας χάρτινα καπελάκια και ψηφιδωτά με αθλητές!»

Επίσης, τα παιδιά θα ασχοληθούν με δυο εκπαιδευτικά παιχνίδια, το παιχνίδι μνήμης με θέμα «ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και το επιτραπέζιο παιχνίδι με τίτλο «ΓΙΝΕ ΣΠΑΡΤΑΘΛΗΤΗΣ».

Μαζέψτε υπογραφές από τους Σπαρταθλητές και κρατήστε τις δικές σας αναμνήσεις απ' αυτό το μοναδικό γεγονός που γίνετε στην πόλη μας!» αναφέρεται στο κάλεσμα του ΝΠ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος