Έναρξη χορευτικών τμημάτων Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης

Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη χορευτικών τμημάτων Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων» ανακοινώνει την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς. Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου Κοκκινόρραχης, τα μέλη του συλλόγου υποδέχτηκαν τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και καλωσόρισαν τους νέους χορευτές.

Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου απευθύνεται σε χορευτές όλων των ηλικιών, καθώς λειτουργούν παιδικά, εφηβικά και ενήλικα τμήματα. Τα μέλη του συλλόγου θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον π. Συμεών Παπαγεωργίου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας και αυτήν τη χρονιά, ώστε να διεξάγονται τα μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6948 600301 (Παλαιοκώστας Λάμπρος – πρόεδρος), και 6944 590487 (Κολοβού Αντωνία – υπεύθυνη διδασκαλίας).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος