Εκδηλώσεις για 25η χρονιά από τους «Φίλους του Μουσείου Μάνης Μ. Κάσση»

Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 10:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδηλώσεις για 25η χρονιά από τους «Φίλους του Μουσείου Μάνης Μ. Κάσση»

Τη Δευτέρα 9/10 ο Σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΝΗΣ ΜΙΧ. ΚΑΣΣΗ» αρχίζει τις εκδηλώσεις του για 25η συνεχή χρονιά με διαλέξεις (ανά δεκαπενθήμερο) πάνω σε θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος, τα οποία αναλύουν γνωστοί επιστήμονες, καλλιτέχνες και ερευνητές. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και εκδρομές σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με προγραμματισμένες διαλέξεις.

Δευτέρα 9/10:
20.00: Διάλεξη  με θέμα «Η ζωή των σφουγγαράδων» με ομιλητή τον  Μ. Κάσση, γλύπτη-πετροδάσκαλο

Η εκδήλωσή μας θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήρι του γλύπτη M. Κάσση (Tζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο, τηλ.: 2104817893) με ελεύθερη είσοδο για τον καθένα που θα ήθελε, όχι μόνο να διευρύνει τις γνώσεις του, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις του.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti