Οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού στο Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη»

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 15:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού στο Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη»

Eυχάριστη, αλλά και χρήσιμη ήταν η συμμετοχή των εθελοντριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης στο Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια Πόλη». Οι εθελόντριες συμμετείχαν,  τόσο για να ενημερώσουν το κοινό για τις υπηρεσίες και τη δυνατότητα επιμόρφωσης του κοινού πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, όσο και για στηρίξουν και να βοηθήσουν το Φεστιβάλ.

Σε σημείο ενημέρωσης που φιλοξενήθηκε στον χώρο της έκθεσης βιβλίου παρείχαν πληροφορίες, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων συμμετείχαν τόσο για την ενημέρωση των παιδιών και των νέων όσο και με την έκθεση της στολής της Καλλιοπίτσας Καρβούνη, παρασημοφορημένης εθελόντριας του Ερυθρού Σταυρού.

Η κ. Ορφανού και η κ. Χατζή, περιστοιχιζόμενες από τις εθελόντριες κάλεσαν ομάδες πολιτών αλλά και φορείς πολιτών να έρθουν σε επαφή για ενημέρωση πάνω σε θέματα που εξειδικεύεται ο Ερυθρός Σταυρός.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti