Εύσημα Τζανετέα στον γλύπτη Τζανάκο για την προτομή του Δ. Πετσετίδη

Mayfair_Club
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 19:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εύσημα Τζανετέα στον γλύπτη Τζανάκο για την προτομή του Δ. Πετσετίδη

Τα εύσημα στο γλύπτη Δημοσθένη Τζανάκο, ο οποίος φιλοτέχνησε την προτομή του αείμνηστου Σπαρτιάτη συγγραφέα Δ. Πετσετίδη, που κοσμεί πλέον το Μουσείο Νεότερης Σπάρτης, αποδίδει μέσω επιστολής της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Δημοσθένη,

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη δημιουργία της προτομής, του αείμνηστου Δ. Πετσετίδη, που φιλοτέχνησες και πρόσφερες στο Μουσείο Νεότερης Ιστορίας της Σπάρτης.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία σου αναδεικνύεται η δύναμη της σχέσης ανάμεσα στο δάσκαλο και το μαθητή. Ο αείμνηστος Δ. Πετσετίδης υπήρξε πνευματικός δημιουργός, πραγματικός δάσκαλος, πρότυπο για τους μαθητές του και αυτό αποδεικνύεται με την έμπνευση και τη δημιουργία σου. Το δείγμα γραφής σου είναι άριστος οιωνός για την πορεία σου και στο πρόσωπό σου συνεχίζεται η οικογενειακή παράδοση.

Σου εύχομαι να υλοποιήσεις τα όνειρά σου».

Δείτε σχετικό θέμα για τα αποκαλυπτήρια της προτομής Πετσετίδη εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος