«Καλικάντζαροι, χρυσαφεντάδες και άλλα παραμύθια» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Mayfair_Club
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 18:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καλικάντζαροι, χρυσαφεντάδες και άλλα παραμύθια» στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τη μουσικοαφηγηματική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, «Καλικάντζαροι, χρυσαφεντάδες και άλλα παραμύθια»,την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου(ώρα 12:00) στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Η αφηγήτρια Αγνή Στρουμπούλη θα ζωντανέψει χριστουγεννιάτικα παραμύθια από διάφορα μέρη της Ελλάδας και ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Παργινός θα τα αγκαλιάσει με μοναδικές μελωδίες. Τα καλικαντζαρούδια, σκοπεύουν και πάλι να μπουν από την καπνοδόχο για να κλέψουν τηγανίτες, να κρυφτούν μέσα στις τρούπες του μύλου, να κάνουν τις γνωστές τουςσκανδαλιές. Εξακολουθούν να μεταφέρουν στοιχεία διαχρονικότητας, όσο κι αν αλλάζουν τα πράγματα γύρω μας, και να συνδέουν τον μύθο με την αλήθεια, υπενθυμίζοντάς μας τη σπουδαιότητα του κύκλου της ζωής.

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος