Η «Χαρά των Χριστουγέννων με τον Καρυοθραύστη» στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Mayfair_Club
Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 17:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η «Χαρά των Χριστουγέννων με τον Καρυοθραύστη» στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Η «Χαρά των Χριστουγέννων με τον Καρυοθραύστη» ζωντανεύουν στο Εθνικό Ωδείο στη Σπάρτη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 16.00 έως τις 21.00 και κάθε γωνιά φωτίζεται. Οι αίθουσες γεμίζουν από παιδιά, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και φίλους, μελωδίες, παιχνίδια, χρώματα και δημιουργούν χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής και εικαστικών, πιάνου, βιολιού, κιθάρας, κρουστών, βυζαντινής μουσικής και τραγουδιού παρουσιάζονται με ήχους χριστουγεννιάτικους αλλά και κλασικούς.

Τα παιδιά και οι καθηγητές π. Νικόλαος Τσάκος, Μαρία Βελμάχου, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Σοφία Κόκκορη, Μπάμπης Γούλας, Ματθαίος Δακουτρός, Παναγιώτης Κωνσταντάκης, Αγγελική Ξεκαλάκη, Σταύρος Βορίσης, Γιάννης Ισμυρνιόγλου, Τζίνα Βελδέκη, Κατερίνα Πάτσιου, Νίνα Κολοβού, γεμίζουν τους σάκους με δώρα.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος