Χριστουγεννιάτικη συναυλία του ΜΟΣ Σπάρτης με επιρροές από την ευρωπαϊκή-θρησκευτική παράδοση

Mayfair_Club
Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 16:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χριστουγεννιάτικη συναυλία του ΜΟΣ Σπάρτης με επιρροές από την ευρωπαϊκή-θρησκευτική παράδοση

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης, για τρίτη συνεχή χρονιά, δίνει τον τόνο στις εορταστικές εκδηλώσεις της Σπάρτης, με τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μμ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης). Με την συνεργασία του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης, η μικτή χορωδία του ΜΟΣ θα υποδεχτεί την χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μαρσύας σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με εορταστικά κομμάτια για πιάνο, μελωδίες από την ευρωπαϊκή λόγια παράδοση, θρησκευτικούς ύμνους της ορθόδοξης παράδοσης και ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι δύο χορωδίες θα παρουσιάσουν από κοινού, το θρησκευτικό  έργο «GLORIA» του Antonio Vivaldi, με τη συνοδεία εννεαμελούς ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Καριώτη.

Φωτο: Studio Margarita

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος