«Καινούρια χρονιά παρέα με την τέχνη»: Λογοτεχνική βραδιά στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Mayfair_Club
Σάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 09:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καινούρια χρονιά παρέα με την τέχνη»: Λογοτεχνική βραδιά στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης σε συνεργασία με το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης» και την Ερασιτεχνική Θεατρική  Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) διοργανώνει μια λογοτεχνική βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του λόγου και της εικόνας με βάση τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 19:30΄ στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης Σπάρτης (2ος όροφος), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 1) ποιήματα σημαντικών Ελλήνων ποιητών, 2) θεατρικό αναλόγιο με το διήγημα του Κάρολου Ντίκενς «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» και 3) προβολή ζωγραφικών πινάκων Ευρωπαίων και άλλων ζωγράφων με θέμα τα Χριστούγεννα.

Συμμετέχουν μέλη της Ερασιτεχνικής Θεατρικής  Ομάδας Λακωνίας (ΕΘΟΛ), ενώ συντονίζει η φιλόλογος Ελένη Καραγιαννοπούλου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της Βιβλιοθήκης) και στις διευθύνσεις: www.nikiforos.edu.gr, www.facebook.com/dkbspartis.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος