«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» ανεβάζει η ΕΘΟΛ Λακωνίας στη Σπάρτη

Mayfair_Club

Σε εννέα παραστάσεις

Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» ανεβάζει η ΕΘΟΛ Λακωνίας στη Σπάρτη

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) ανεβάζει το έργο των Μ. Ρέππα - Θ. Παπαθανασίου «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» σε σκηνοθεσία Κώστα Λαού.

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 12, Σάββατο 13, Κυριακή 14, Παρασκευή 19, Σάββατο 20, Κυριακή 21, Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα  9:15΄ μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης).

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6970 842468 (ώρες επικοινωνίας: 12:00-14:00 και 19:00-21:00).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος