«Ταξιδεύοντας στη χώρα του Τραγουδιού και του Χορού» με «αναχώρηση» από το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης

Mayfair_Club
Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 13:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ταξιδεύοντας  στη χώρα του Τραγουδιού και του Χορού» με «αναχώρηση» από το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακούς «Νέα Ζωή», ο Όμιλος Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών-Εθίμων “Η ΠΥΡΡΙΧΗ”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου και το Πολιτιστικό Σωματείο  Μαγούλας «Ο Αγ. Νίκανδρος»  διοργανώνουν  διήμερο βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Ταξίδι στη Νάξο με Μουσική, Τραγούδια και Χορό».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 20 & 21 Ιανουαρίου 2018, στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης.

Εισηγητής  θα είναι ο Δρ. Σταύρος Χαρ. Σπηλιάκος. Το ταξίδι θα περιλαμβάνει  ηλεκτρονική παρουσίαση των Χορολογικών στοιχείων που αφορούν το νησί της Νάξου και φυσικά Μουσικοκινητική εφαρμογή της χορευτικής πράξης του νησιού, την οποία θα αναλάβουν  οι οργανοπαίκτες,  Νίκος Ι. Κονιτόπουλος (βιολί) και Βαγγέλης Κακλαμάνος (λαούτο), από τον Κινίδαρο της Νάξου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους:  Χάρη Βασιλάκο (6976673630), Θάλεια Λαμπρινού (6947422990).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος