Με χρώμα και αισιοδοξία γέμισε τη χριστουγεννιάτικη Σπάρτη η Δημοτική Αρχή

Mayfair_Club

Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις του Δ. Σπάρτης για μικρούς και μεγάλους

Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με χρώμα και αισιοδοξία γέμισε τη χριστουγεννιάτικη Σπάρτη η Δημοτική Αρχή

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου, από τις 16 Δεκεμβρίου 2017 έως 5 Ιανουαρίου 2018.

Με τη δημιουργία -για δεύτερη χρονιά- του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο πάρκο Οσίου Νίκωνος(ΟΤΕ) και στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, ο Δήμος Σπάρτης φόρεσε το γιορτινό του χαμόγελο και σε «πείσμα» των καιρών, έβαλε στόχο να διατηρήσει φωτεινά τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, να δημιουργήσει λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, ψυχαγωγίας και θετικής ψυχολογίας. Το κατάφερε, γεμίζοντας τη Σπάρτη με χρώμα και αισιοδοξία, ενώ εκτός άλλων ενίσχυσε και την εμπορική κίνηση της τοπικής αγοράς, που τόσο το έχει ανάγκη, προσελκύοντας επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Μια σειρά δωρεάν Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ετοιμάστηκαν με κύριο αποδέκτη τα παιδιά. Δόθηκαν παραστάσεις με αφηγήσεις παραμυθιών και παιχνίδια στα Δημοτικά Σχολεία Μυστρά – Αγίου Ιωάννη, Μαγούλας και Ξηροκαμπίου, στην πολιτιστική αίθουσα «Μπακή» στο Καστόρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκοριτσάς και στην Κοινοτική αίθουσα Καρυών.

Τέλος, θετικά σχόλια απέσπασε το «Χριστουγεννιάτικο αστυνομικό μυστήριο» στο μουσείο, μια δημιουργική εκπαιδευτική απασχόληση για τα παιδιά που πραγματοποιήθηκε στο Μανουσάκειο Μουσείο Αστικού και Λαϊκού Βίου.

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν μεγάλη,  οι πλατείες γέμισαν με γέλια και χαρούμενες φωνές και οι αίθουσες με χειροκροτήματα.

Ο Δ. Σπάρτης απευθύνει «ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν σε όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, στη Φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης  και στον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης που μας ταξίδεψαν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους, στη Δημοτική Αστυνομία, στους εργαζόμενους του Δήμου, στα μέλη του ΚΑΠΗ και σε όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά.
Του χρόνου ‘‘έπεται η συνέχεια’’ με ακόμα περισσότερα τραγούδια, παραμύθια, παιχνίδια και πολλά ακόμα εισιτήρια στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος